У Чернігові відбувся фінал з баскетболу між командами десятих класів

12 січня завершився перший етап спортивних змагань за ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». У Чернігівському ліцеї №22 відбувся фінал з баскетболу між збірними командами 10 класів – «Вільні духом» і «Єдність та сила».

Підбадьорили команди та побажали успіху Іван Ващенко, заступник начальника ОДА, Ольга Бібік, чернігівська легкоатлетка, амбасадорка проєкту та Денис Закружний, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН.

«Незважаючи на виклики війни, на несправедливу російську агресію ми маємо продовжити жити, молодь має рухатися далі і розвиватися. І нехай переможе сильніший», – звернувся до команд  Іван Ващенко.

Приєдналася до побажань і Ольга Бібік: «Пам’ятайте, що ви команда, об’єднуйтеся і перемагайте».

Детальніше про «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» розповів Денис Закружний.

За його словами, проєкт має п’ять етапів. 12 січня завершується перший – шкільні змагання між класами. Потім – територіальні змагання між громадами області. Третій етап – районний, четвертий – обласний. І нарешті, п’ятий – всеукраїнський. Змагання проводяться з чотирьох видів спорту. Це баскетбол, волейбол, футзал та спортивне орієнтування.

За інформацією Чернігівської ОВА

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?